Dissenyador i artista polifacétic

Abans de crear el seu propi estudi de disseny, es va formar a l’Escola Eina de Disseny i l’Escola Massana, dos centres de reconegut prestigi internacional.

Com a docent, va impartir classes a Elisava, Escola Universitària de Disseny, durant una dècada. A més, ha format part de la junta directiva de l’Associació de Dissenyadors Professionals (ADP).

Al llarg de tres anys consecutius, va ser l’encarregat de dissenyar el pessebre de l’Ajuntament de Barcelona, aconseguint donar un nou estil als pessebres de la ciutat, proposant un llenguatge on es barreja a la perfecció, tradició i modernitat.

Des de fa un temps, ha unit la seva passió per l’expressió plàstica amb la mecànica per reinventar el concepte de maquetes en moviment. I és en aquest punt quan neix Accionum, una plataforma d’expressió íntima i personal que ens retorna a la màgia de les joguines mecàniques de la nostra infantesa.

Però el mateix temps fruit de la seva incansable creativitat, treballa amb un projecte d’escultures que va cuinant entre objectes estàtics i dinàmics a partir de troballes i andròmines de ferro vell que va trobant en l’entorn rural.

Una mostra de les seves obres les podem veure en les exposicions a diferents indrets del país.

Exposicions

I també...